Ceyhun Yıldızoğlu: Daha İyi Olacağız
Basketbol0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Basketbol
- Ceyhun Yıldızoğlu: Daha İyi Olacağız
-
06-10-2019, 05:54:422011 Avrupa Şampiyonası’na grup lideri olarak katılmayı başaran A Milli Kadın Takımımız’da Baş Antrenor Ceyhun Yıldızoğlu, Avrupa Şampiyonası’na cok daha iyi bir ekip olarak gitmek istediklerini soyledi. 2011 Avrupa Şampiyonası’na grup lideri olarak katılmayı başaran A Milli Kadın Takımımız’da Baş Antrenor Ceyhun Yıldızoğlu, Avrupa Şampiyonası’na cok daha iyi bir ekip olarak gitmek istediklerini soyledi. Tum gruplar arasında grubunu en iyi bitiren takım unvanını aldıklarını A Milli Kadın Takımımızın Baş Antrenoru Ceyhun Yıldızoğlu, ”Cok zor gececeğini biliyordum. Karadağ da bizim gibi gruptaki tek mağlubiyeti olan bir takımdı. Mac, başından sonuna kadar cok cekişmeli oldu. Macın belirli bolumlerinde farkı yakaladık rakibimiz de oldukca karakterli bir takım. Bu karakterlerini coğunlukla sahaya yansıtıyorlar. Sonucta boyle değerli bir rakibe karşı galip geldiğimiz icin mutluyum. Ancak daha iyi basketbol oynayarak, yakaladığımız farkı koruyarak macı bitirmemiz gerekiyordu. Ne olursa tum gruplar grubunu en iyi bitiren takım unvanını aldık. Bu, bizi 2011 Avrupa Şampiyonası’na ikinci torbadan girmemizi sağlayacak. Onemli bir avantaj olduğunu duşunuyorum” dedi. A Milli Kadın Takımı’daki genc oyuncularla tecrubeli basketbolcuların uyumunun başarıyı getirdiğini ifade eden Ceyhun Yıldızoğlu, “Genc oyuncularımızla birlikte bizimle birlikte tecrubeli oyuncularımıza cok teşekkur ediyorum. Sonucta 6 adet ilk kez A Milli Kadın Takımımızın formasını giyen oyuncumuz vardı. Bu oyuncular da zaman zaman bireysel performansları ile on plana cıktılar. Umut ediyorum ki Milli Takım’da olan ve olmayan oyuncular bu ivmelerini devam ettirip kuluplerinde başarılı olurlar ve Avrupa Şampiyonası’na cok daha iyi bir ekip olarak gideriz. 75 gundur bizimle beraber olan herkese, Julide Sonat’ın nezdinde Turkiye Basketbol Federasyonu’na teşekkur ediyorum. Metin Şahin ve Necati Guler’e bizi hicbir macta yanız bırakmadıkları icin cok teşekkur ediyorum” şeklinde konuştu. T.F.B __________________