Evet değerli dostlar, işlerimin yoğunluğu nedeniyle charıma daha doğrusu komple oyuna eskisi kadar vakit ayıramıyorum, oyunada pek girmiyorum. Bugune kadar cok severek oynadım, ust level itemli bir wariorla oynamak sanki ferrari kullanmak gibi birşeydi benim icin. Char' ın nicki' ni soylemeyi burada uygun gormuyorum, alacak olan kişiye saklıdır, Lutfen Msn' de yada burada sormayın, clandan bazı arkadaşlar beni bu bilgilerden tanımış olabilir, onlarında bu konuda gereken hassiyeti gostereceğine eminim.Msn' i sadece ciddi alıcı arkadaşlar eklerse sevinirim. Not1: Char hicbir şekilde ban, hack yememiş, hicbir itemi 1,5 sene boyunca silinmemiştir. Not2: Chardaki hicbir item kesinlikle parca-parca satılmayacaktır, bu konuda teklif vermeyiniz. Satış İstanbul ici yuz yuze olacaktır. Gizli soru filan hepsi var. Karakterdeki itemler ve bilgi: Nationel Point: 562k (iş guc ve biryandan level kasmak gercekten cok zaman alıyor, ama char cz de tam 1 np canavarı ) Manner Point: 7498 (Şimdi 70+ olan cok cucuk kastım zamanında ) +8/15str Warrior Shell Set (Rebith) +1 Dual Warrior Earring +1 Dual ROC +0 Iron Belt +0 Iron Necklase +8/80 Raptor (Rebith) +8 Two-Hand Giantic Axe (Namı Değer Giga ) +8/80 Totomic Spear (Rebith) +8/80 Impact (Rebith) +8 Defender of the Lord (Kurtarıcım ) +7/15 Dagger Def. Chitin Helmet (Rebith) Karakter ile beraber gelecek olan diğer itemler: Knight cash:+1000, Gold Premium +0 Dual ROC +0 Dual Kekuri Ring ( Bazı sabahlar yakalıyorum bunu moradonda ) +0 Dual Lycaom pendant (Cz gezilerim sırasında z-r yaparak oldurduğum yaratıklardan ) +0 Dual Lightning Belt ( Paramunda kasarken takıyorum ) +7/70 Iron Bow (Rebith Değildir) +7/70 Glave (Rebith Değildir) 70 GB oyun parası (+20 gb filan daha cıkabilir belli olmaz ) 9999' ar adet 720 HP Pot, 1920 Mana Pot 40-50 'şer adet BUS,BES herceşitten var +712hp Priest Shell Set (Rebith)-Sadece Kolluk yok +7/12dex Rogue Shell Pauldron (Rebith) 3-5 Adet +1 Shard, Iron Bow, Toto (İlk cıktığında ağaclara bayabi yazılmıştım ) +7/12str Warrior Shell Pauldron (Rebith) Cok sayıda +1den+7' ye Chitin, High Class silah ve full plate, 70+lar icin cok sayıda Quest itemleri,swf, Buf,Ac,Atck scroll bunlara ilave yapabilirim şu an itibariyle durum budur. En kısa zamanda SS' leri ekleyeceğim. Kampanya: charı alcak kişiye +100 YTL' ye 64 level Priest +7/12hp Shelli verilecektir.(1500buf-300ac-1920heal+Malice acık) İlgilenen arkadaşlar eklesinler, goruşelim anlaşalım: [email protected] __________________