Maccabi Tel Aviv kocu Neven Spahija, iki takım arasındaki farkın CSKA'ya mağlubiyette kilit rolu oynadığını soyledi. Mactan sonra konuşan Spahija, şu ifadeleri kullandı: “Denedik. İvme de yakaladık. Ama onlar başka bir gezegenden. Biz onlara yakın bile değiliz. Ama oyuncularıma hicbir şey diyemem. Gercekten cok uğraştılar, cok mucadele ettiler.” Dorduncu ceyrekte taraftarların salonu terk etmesi nedeniyle sabırsızlık duyup duymadığı sorulan Spahija, “Bu sorunun doğru bir soru olduğunu duşunmuyorum. Bence biz basketbola odaklanmalıyız,” yanıtını verdi. CSKA Moskova kocu Dimitris Itoudis ise macın ardından şunları soyledi: “Adım adım gidiyoruz. Antrenmanlarda her gun buyuk bir iştahla calışıyoruz. Normal duzenimiz kararlılık uzerine kurulu. Antrenmanlarda konfor alanımızdan cıkıp cok fazla farklı durumu deniyoruz. Cunku yolun sonunda bununla karşılaşacağız. Cok mucadeleci bir ligde oynuyoruz ve bunca eksik, giden-gelen oyuncu varken en ust seviyede oynamak kolay değil. Olgunluklarından oturu oyuncularımı kutlarım." (eurohoops)
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Spahija: CSKA başka gezegenden