2010 Dunya Basketbol Şampiyonası yarı finalinde yarın Sırbistan ile karşılaşacak olan (A) Milli Takımı'nın başarılı oyun kurucularından Ender Arslan, tamamen finale odaklandıklarını soyledi. Milli oyunculardan Sinan Guler ile birlikte acıklamada bulunan Ender, şampiyonada bugune kadar cok iyi mucadele ettiklerini ve yarı finale cıkmayı hak etiklerini belirterek, ''Yarın Sırbistan karşısında da iyi basketbolumuzu surdureceğimizi duşunuyorum. Tamamen final oynamaya odaklandık. Turnuva başlamadan son 4'e kalabileceğimizi duşunuyorduk ama artık son 4 bize yetmiyor. Final oynamayı cok istiyoruz. Aynı şekilde savunmamızı surdurursek, bunu başaracağımızı duşunuyorum'' diye konuştu. Ender Arslan, Sırbistan'ın şampiyonanın en iddialı takımlarından biri olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti: ''Sırbistan cok tehlikeli bir takım. İspanya'dan daha iyi olduklarını duşunuyorum. Turnuvada en beğendiğim takım. Genc ve dinamik bir takım, ama biz kendi oyunumuzu oynadığımız zaman onların karşısında da galibiyetle ayrılabiliriz. Bana gore Slovenya macından daha zor gececek. Biz savunmamıza cok guveniyoruz. Finale gitmeyi cok istiyoruz. Herkesten destek bekliyoruz, salonda cok iyi bir atmosfer oluştu. O atmosfer devam ederse, finale gideriz inşallah.'' Ajansspor __________________