FIBA Kadınlar EuroCup'ta ceyrek final rovanş macında Fransa’nın ESBVA LM takımını 84-71 yenerek yarı finale yukselen Hatay Buyukşehir Belediyespor’un basketbol şube sorumlusu Serhat Bayraktar, finale bir adım kaldığını ifade etti. FIBA Kadınlar EuroCup'ta ceyrek final rovanş macında Fransa’nın ESBVA LM takımını 84-71 yenerek yarı finale yukselen Hatay Buyukşehir Belediyespor’un basketbol şube sorumlusu Serhat Bayraktar, finale bir adım kaldığını ifade etti. Serhat Bayraktar, AA muhabirine yaptığı acıklamada, ceyrek final ilk macında ESBVA LM’ye deplasmanda 74-72 yenildiklerini, rovanş macını ise 13 sayı farkla kazanıp yarı finale yukseldiklerini anımsattı. Son iki yılda FIBA Avrupa Kupası’nda yarı finale kaldıklarını anlatan Bayraktar, şoyle konuştu: "Gecen yıl olduğu gibi bu sezon da Kadınlar Avrupa Kupası’nda son 4’e kaldık. Bu başarıdan dolayı teknik heyete, oyunculara ve taraftarlarımıza cok teşekkur ederim. Teknik heyet harika bir iş cıkardı. Oyuncular sahada Hatay icin yureklerini koydular, taraftarlar bir dakika bile susmadı. Hepsine minnettarım. Sezonun bu zamanında harika bir noktadayız. Ancak rahatlayacağımız bir noktada değiliz. Finale bir adım kaldı. Rakibimiz İtalyan takımı Reyer. O macları da kazanıp finale cıkmak istiyoruz. Bu kupayı ne olursa olsun Hatay’a getireceğiz. Bunu başaracak bilgiye, donanıma ve guce sahibiz. Hatay halkı icin ayağımızı gazdan cekmeyeceğiz. Buraya kadar geldik ve bu kupayı alacağız." Bayraktar, Hatay Buyukşehir Belediye Başkanı Lutfu Savaş’a da maddi ve manevi buyuk desteği dolayısıyla teşekkur etti. Kaynak Gazeteler __________________