Zeljko Obradovic: Bu Bir Takım Başarısıdır
Basketbol0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Basketbol
- Zeljko Obradovic: Bu Bir Takım Başarısıdır
-
06-10-2019, 05:36:01Turkish Airlines Euroleague‘in 25. haftasında temsilcimiz Fenerbahce Doğuş deplasmanda Zalgiris Kaunas‘ı 85-78 mağlup ederken mactan sonra Zeljko Obradovic acıklamalarda bulundu. Obradovic galibiyetin ardından FB TV’ye konuştu. Obradovic, “Butun maclar onemli. Cok agresif basketbol oynayan bir takıma karşı oynadık. İlk yarıda agresiflikleri cok yuksek seviyeydi. Bu yuzden hucum acısından cok kotu kararlar aldık. İkinci yarıda cok daha iyi oynadık. Serbest atışlarda yuzde yuzle oynadık. Bu da sonucu belirledi. Bu bir takım başarısıydı. İkinci yarıda gereken her şeyi yaptık. Şimdi sırada Pınar Karşıyaka macı var.” dedi. Otelde kendisine hazırlanan surpriz doğum gunu kutlamasıyla ilgili de Obradovic, ”Herkese cok teşekkur ediyorum. Benim hayatımda cok onemli bir gun. Kızımın doğum gunu. Guzel mesajları icin herkese cok teşekkur ediyorum. Dunde Guduric’in doğum gunuydu. O yuzden bu galibiyet cok mutlu edici. Ne zaman birinin doğum gunu olsa bizim icin verimli bir gun oluyor.” ifadelerini kullandı. Kaynak Gazeteler __________________