Anadolu Efes Spor Kulubu’nun Turkish Airlines EuroLeague’in kurumsal sosyal sorumluluk programı One Team kapsamında motivasyon konulu calışmasına başarılı oyuncu Onuralp Bitim de katıldı. Kısa sure once altyapı oyuncularının eğitim hayatları icin Okyanus Kolejleri ile onemli bir iş birliğine imza atan Anadolu Efes Spor Kulubu, One Team programı kapsamında ozguven ve spor yapma alışkanlığı kazandırma hedefli calışmalar gercekleştirmeye devam ediyor. Ocak ayında başlayan ve sonuna yaklaşılan projede basketbolun metaforları kullanılarak sosyalleşme, iletişim kurma, odaklanma, takım olma bilincine erişme, paylaşma ve hedef koyma gibi konularda eğitimler veriliyor. One Team projesinin bu haftaki motivasyon konulu calışmasının konuğu ise kariyerinin tum aşamalarında Anadolu Efes forması giyen Onuralp Bitim oldu. Anadolu Efes Spor Kulubu Genc Takımı Yardımcı Antrenoru ve Yıldız A Takımı Baş Antrenoru Ozan Havuzlu ile birlikte Okyanus Kolejleri eğitmenleri tarafından verilen eğitimde oğrenciler ile bir araya gelen Bitim, genc kardeşlerine şu oğutleri verdi: “Motivasyon, basketbolun yanı sıra okul donemi, sosyal hayat ve iş yaşamı icin de cok gerekli” “Kulubumuzun One Team projesine katılan gencler olarak cok şanslısınız. Cunku cok değerli bir projenin parcası oldunuz. Bu calışmada oğrendiğiniz bilgileri hem eğitim hem de spor yaşamınız boyunca unutmayacağınıza eminim. Hayatınız boyunca karşınıza cıkan olumsuz durumlarda motivasyonunuzu kaybetmeyin. Cunku başarıya ancak bu şekilde ulaşabilirsiniz. Ayrıca motivasyon, sadece basketbol sahasında değil okuldaki dersleriniz icin de cok gerekli. Ancak iyi bir eğitim aldıktan sonra başarılı bir basketbolcu ya da iş insanı olabilirsiniz. Basketbolun disiplinini ve kulturunu benimsemenizin ardından iş hayatına gectiğinizde bunun faydalarını cok goreceksiniz. İş hayatında motivasyonunuzun yuksek olması, sizi başarıya goturecek etkenlerden biri olacak.” Onuralp Bitim, kariyerinden ornekler verdi Anadolu Efes’in başarılı oyuncusu Onuralp Bitim, motivasyon konusundan kendi kariyerinden de ornekler verdi. Anadolu Efes altyapısında elde ettikleri şampiyonluklar ve altyapı Milli Takımlarında elde edilen başarılardan ornekler veren Onuralp Bitim, hem bireysel olarak hem de takım olarak motivasyonlarını koruyarak başarılara ulaştıklarını vurguladı. One Team katılımcıları, sertifikalarını Birkan Batuk’tan alacak Anadolu Efes Spor Kulubu’nun Okyanus Kolejleri ile birlikte gercekleştirdiği projenin son calışmasına, kulubun One Team Elcisi Birkan Batuk da katılacak. One Team calışmasının antrenorluğunu ustlenecek Batuk ayrıca calışma sonunda katılımcılara One Team sertifikalarını da hediye edecek. Anadolu Efes Spor Kulubu, One Team calışmalarıyla fark yaratmaya devam edecek. İnternet Haber