Turkish Airlines EuroLeague'de temsilcimiz Fenerbahce Doğuş'u son saniye basketiyle 81-79 mağlup eden CSKA Moskova'nın başantrenoru Dimitris Itoudis mac sonu acıklamalarda bulundu. Turkish Airlines EuroLeague'de temsilcimiz Fenerbahce Doğuş'u son saniye basketiyle 81-79 mağlup eden CSKA Moskova'nın başantrenoru Dimitris Itoudis mac sonu acıklamalarda bulundu. CSKA Moskova Başantrenoru Dimitris Itoudis ise galibiyetin cok onemli olduğunu dile getirerek, ''Fenerbahce cok iyi başladı. İlk aldığımız molada bir değişiklik yapıp one gectik. Son saniye ucluğuyle Melli bize izin vermedi. Gercek mac ortamı antrenman gibi olmuyor. Basketbolun guzelliği takım oyunu olması. 3'uncu ceyrekte hucumda cok daha iyiydik. Mac genelinde 18 top kaybı yaptırdık. Serbest atış cizgisine cok fazla gidemedik. Mac sonu skorlar cok yakındı. Ama son molalarda cizdiğimiz seti oyuncular birebir uyguladı. De Colo attı ve kazandık'' dedi. İstatistiklere bakmadıklarını ve Obradovic'in cok iyi dostu olduğunu soyleyen Itoudis, ''İkimizde elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Diğer takımlarla aramızdaki farkı bilmiyorum. Sadece lideriz onu biliyorum. Bu akşam şampiyona karşı oynadık. Euroleague'nin en buyuk ozelliği her macın final macı gibi olması'' diye konuştu. Hakemlerle ilgili yorum yapamayacağını soyleyen Itoudis, ''Zor bir iş yapıyorlar. Fenerbahce taraftarını tebrik ediyorum. Ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Sahaya yabancı bir madde atıldığı anda verdikleri tepki alkışı hak ediyor. Sporda birlik olmayı gormek harika'' şeklinde konuştu. İnternet Haber