Daruşşafaka forması giyen Okben Ulubay, "THY EuroLeague'e katılmaya daha cok onem veriyoruz. Ligden cok Avrupa’ya odaklanmış durumdayız. 7DAYS EuroCup'ı aldığımızda seneye THY EuroLeague'e direkt katılacağız. Boylelikle daha buyuk bir kupada mucadele edeceğiz" dedi. Tahincioğlu Basketbol Super Ligi’nde Daruşşafaka forması giyen Okben Ulubay, gelecek sezon THY Avrupa Ligi’nde mucadele etmek istediklerini, bu nedenle ULEB Avrupa Kupası’na daha cok odaklandıklarını soyledi. Bu sezon ULEB Avrupa Kupası’nda mucadele eden yeşil-siyahlı takımın oyuncusu, AA muhabirine yaptığı acıklamada, kupayı kazandıkları takdirde doğrudan THY Avrupa Ligi’ne katılacaklarını hatırlattı. Okben Ulubay, "ULEB Avrupa Kupası’nı aldığımızda seneye THY Avrupa Ligi’ne direkt katılacağız. Boylelikle daha buyuk bir kupada mucadele edeceğiz. Bu bizi motive ediyor." dedi. Okben Ulubay, "THY Avrupa Ligi’ne katılmaya daha cok onem veriyoruz. Ligden cok Avrupa’ya odaklanmış durumdayız. Hedefimiz ligde gidebildiğimiz kadar ileriye gitmek, ancak bizim icin Avrupa Kupası bir adım daha onde." diye konuştu. Avrupa Kupası yarı finalinde 1-0 onde bulundukları Bayern Munih eşleşmesiyle ilgili de değerlendirmede bulunan 21 yaşındaki basketbolcu, şunları aktardı: "Bayern Munih karşılaşmalarının erken final olduğunu duşunmuyorum. Bu saatten sonra kupa icin mucadele eden takımların hepsi iyi. Zorlu bir seri. Sasa Djordjevic cok iyi bir antrenor, iyi de bir takımları var. Ev sahibi avantajı bizde. Umarım iyi oynayarak finale yukseliriz." Takımın başantrenoru David Blatt’in iyi teknik adam ve iyi insan olduğunu anlatan 2,01 metre boyundaki forvet Okben Ulubay, "Her zaman pozitif. Yanlış bir şey yaptığınız zaman gelip bunu sizinle konuşuyor. Bunu bağırmadan, en iyi şekilde anlatmaya calışıyor. Cok şanslı olduğumuzu duşunuyorum. Bunu en iyi şekilde değerlendirmeye calışıyoruz." şeklinde goruşlerini dile getirdi. - Aileden basketbolcu Basketbolcu bir aileden geldiğini anlatan Okben Ulubay, şunları kaydetti: "Benim sadece annem değil, anneannem, babam, amcam ve ikiz kardeşim de basketbolcu. Bu aileden gelen bir şey. Basketbola başlamamda herkesin katkısı oldu. Cok kucuk yaşlardan itibaren beni maclara gotururlerdi. Bunun da etkisinin olduğunu duşunuyorum." Daruşşafaka’da gecen sezona gore daha fazla sure aldığını aktaran genc basketbolcu, "Gecen sezon buraya transfer olurken bu yılı planlamıştım. İlk sezona gore biraz daha fazla sure almaya başladım. Takımda bir sakatlık yaşandı. Bundan dolayı daha fazla sure alabilirim. Bunu değerlendirmeye calışacağım. Performansımı yeterli bulmuyorum. Biraz daha artırmalıyım." diyerek sozlerini tamamladı. AA __________________