Real Madrid'in antrenoru Pablo Laso, Fenerbahce macı oncesinde basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. THY Euroleague Final Four'da CSKA'yı 83-92 mağlup ederek adını finale yazdıran ve Fenerbahce Doğuş'la yarın karşılaşacak olan Real Madrid'de coach Pablo Laso, bu karşılaşma oncesinde değerlendirmelerde bulundu. İşte Pablo Laso'nun acıklamaları: Obradovic muthiş bir koc. Oyuncu ve koc olarak ondan cok şey oğrendim. Zor bir takıma karşı oynayacağız. Antrenoru Obradovic olan bir takıma karşı oynuyoruz. Burada farklılık anlamında cok fazla soylenecek bir şey yok. Kazanmak icin cok calışacağız. Cok farklılıklar olacaktır mac icinde ama bu bir final macı. Tempoyu ayarlamalıyız. Hızlı oynayan bir takımız. Tecrubeli oyuncularımız var ama Fenerbahce buna karşılık verebilir. Final Four'a gelen aslında sadece bu iki takım icin değil, 4 takım icin gecerli olduğunu duşunuyorum. Bu sadece oyuncular icin değil, antrenorler icin de ayrı bir final olacaktır. Luka beni şaşırtmadı gecen yıldan itibaren. 15 yaşında Real Madrid kulubune girdi. İlk Final Four'unu yaşadı gecen sene. Bu sene daha iyiydi ve bir oyuncu olarak cok gelişti. Luka gecen sene Final Four'da tribunlere şaşkınca bakıyordu ama şu an farkında. En buyuk fark bu oldu. Oyunu daha iyi anlıyorlar, daha iyi paylaşıyorlar. Genc oyuncular icin de bu gecerli. Tabii ki tam hazır değil. 19 yaşındaki bir cocuğun deneyiminden bahsediyoruz. Tabii ki play off'ta farklı oluyor. Basketbolu birleştiren herkes burada. Bence bu format daha iyi. Basketball __________________