Fenerbahce Doğuş'un couch'u Obradovic, THY Euroleague finalinde oynayacakları Real Madrid macı oncesinde duzenlenen basın toplantısında rakibi hakkında değerlendirmelerde bulundu. Fenerbahce Doğuş'un antrenoru Obradovic'in, yarın oynayacakları Euroleague finalinde oynayacağı Real Madrid macı oncesindeki acıklamaları şu şekilde: Bunu cok kez soyledim aslında. Luka Doncic cok iyi bir karakter, cok iyi bir oyuncu. Real Madrid'in de ona cok iyi ihtiyacı var. Kendisini tebrik ediyorum bu noktaya kadar yaptıları icin. Genc oyuncular icin her zaman soyluyorum. Cok iyi calışmalılar. Cok iyi oyuncu Ahmet Duvelioğlu. Genc oyunculara sorduğum soru "Hayatınızla ilgili hedefiniz nedir?" olmuştur. Ahmet Duvelioğlu bize cok yardımcı oldu, cok calıştı ve hak etti. Tabii ki cok iyi bir deneyimden gecerek buraya kadar geldi Pablo Laso. Yarın ki mac oncesinde cok saygı duydukları bir ekibe karşı oynayacaklar. Oyuncular burada belirleyicidir. Hep antrenorler on planda gozukur ama iş dengede gittiği zaman oyuncular farklılık yaratırlar. Benzer teknik yapılardan bahsediyoruz saha icerisinde. Buraya kadar ekip halinde gelmiş takımlardan bahsediyoruz. Konsantrasyon başka olacaktır. Final konsantrasyonundan bahsediyoruz. Hem oyuncular hem de antrenorler bir butuntur. Cok fazla farklılık gosterecek etkenler var. Finale başlangıc cok onemli olacak bizim icin. Euroleague'deki en zor rakiplerden birine karşı oynayacağız. Real Madrid tabii ki zorlu sureclerden gecerek buraya geldi ama şu an gelinen nokta biraz farklı. Buraya kadar onları getiren detaylar finalde de cok etkili olacak bana gore. Buradaki formata saygı duymak zorundayız. Sonucta buradayız. Bence Euroleague'in formatı her gecen gun uzerine koyarak devam ediyor. Play off macları tabii ki zor ama Final Four'un ozelliği bunu ozel kılan şey. Bir defa kimse takımda lider değil. Evet Kostas tabii ki lider. Ama butun oyuncular gibi lider. Cok mutluyum aslında boyle bir oyun kurucu grubuna sahip olduğum icin. Kostas'ın takımda olması işimizi cok kolaylaştıran bir şey. Herkesin birbirine yardımcı olduğu bir takım burası. Bobby Dixon'ın dunku performansı surpriz değildi. Bobby cok guclu bir karaktere sahip. Benim icin Bobby'nin kendisini nasıl hazırladığı onemliydi. 11 dakikada 19 sayı attı evet farklı bir şeyden bahsediyoruz. Ama 30 dakika oynayınca 60 sayı mı atacak? Bize gereken dakikada gereken sayıyı verdi. İnternethaber __________________