Chris Paul'un Turkiye heyecanı
Basketbol0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Chris Paul'un Turkiye heyecanı
-
06-10-2019, 05:04:42Chris Paul'un Turkiye heyecanı ABD Milli Takımı’nın oyun kurucusu Chris Paul, sakatlığı yuzunden kacırdığı 25 macın ardından parkelere geri donerken, tum ilgisini Turkiye’de duzenlenecek olan 2010 FIBA Dunya Şampiyonası’na verdi. Pazartesi gecesi New Orleans’ın ilk beşinde yer alan ve Dallas Mavericks karşısında 11 sayı ve 5 asist ile mucadele eden yıldız oyuncu, toplam 21 dakika sure alırken, karşılaşma da 115-99 Hornets’ın galibiyeti ile sona erdi. Mavericks’e karşı oynanan karşılaşma, sol dizinden ameliyat olan Paul’un 7 haftadır ilk kez forma giydiği mac oldu. Uzun bir sakatlığın ardından yeniden parkelere donmenin kendisi icin cok onemli olduğunu ifade eden Paul, şimdiki hedefinin de ABD Milli Takımı’nın başarısı olduğunu soylerken, “Sadece bir mac oynadım. Hala dizimin nasıl olduğunu gormeye ihtiyacım var. Ancak hicbir şey Milli Takım’da yer almak ve uluslararası basketbol oynamak kadar guzel olamaz. Ulkenizi temsil ediyor olmak cok guzel bir duygu” diye konuştu. Sakatlığı nedeniyle onumuzdeki birkac hafta boyunca daha doktorlar tarafından yakından takip edilecek olan 24 yaşındaki oyun kurucu, risk almak istemediğini de belirterek, “Eğer doktorlarım bana sakatlığımın tekrarlama ya da daha kotu olma ihtimali olduğunu soylerlerse, bir sure daha forma giymeyebilirim. Ancak rehabilitasyonlarıma devam ediyorum. Bana oynayabileceğimi soyledikleri surece oynamaya devam edeceğim” dedi. Ote yandan Hornets’in antrenoru Jeff Bower da, oyuncularının ABD Milli Takımı’nda olmasının kendilerini gururlandırdığını ifade ederek, “Hornets’i ve ABD Milli Takımı’nın temsil etmek gercekten buyuk bir onur. Elbette kulup olarak Paul’un arkasındayız ve onun milli takımda yer almasından biz de buyuk gurur duyuyoruz” değerlendirmesinde bulundu. 25.03.2010 Kaynak : Sporx.com dış haberler __________________