Tahincioğlu Basketbol Super Ligi’nde mucadele eden ekipleri arasında yer alan Sakarya Buyukşehir Basketbol Spor Kulubu‘nde bilgilendirme toplantısı yapıldı. Başkan Adil Koseoğlu, yeni sezon oncesine yapılan bilgilendirme toplantısında “Basketbol takımımız şehrimizde ve ulkemizde ilkleri başaran takım olmuştur. İnşallah bu sene de turu gecerek Şampiyonlar Ligi’ne katılacağız, orada buyuk başarılar hedefliyoruz.” dedi. Tahincioğlu Basketbol Super Ligi’nde Adatıp sponsorluğunda mucadele edecek olan Sakarya Buyukşehir Basketbol Spor Kulubu yonetim kurulu uyeleri yeni sezon oncesinde basın karşısına cıktı. Orman Park’ta gercekleşen buluşmada, Sakarya Buyukşehir Basketbol Spor Kulubu Başkanı Adil Koseoğlu yonetim kurulu uyelerini tanıttı. Sezon oncesi acıklamalar ve yeni sezon oncesine dair bilgilendirmelerin yapıldığı toplantıya Kulup Başkanı Adil Koseoğlu başta olmak uzere Genel Sekreter Cavit Akova, yonetim kurulu uyeleri ve basın mensupları katılım gosterdi. Programda acıklamalarda bulunan Sakarya Buyukşehir Basketbol Başkanı Adil Koseoğlu, şehir ve ulkede ilkleri başaran takım olduğunu belirterek, Şampiyonlar Ligi’nde hedeflerinin final oynamak olduğunu soyledi. İHA’da yer alan haberin satır başları şoyle: – Şampiyonlar Ligi’nde ilk turu gecersek hedefimiz final Şampiyonlar Ligi’nde final oynama hedeflerinin olduğunu soyleyen Başkan Koseoğlu, “Basketbol takımımız şehrimizde ve ulkemizde ilkleri başaran takım olmuştur. İnşallah bu sene de turu gecerek Şampiyonlar Ligi’ne katılacağız, orada buyuk başarılar hedefliyoruz. Şampiyonlar Ligi bazında ilk turu gecersek hedefimiz tabi ki final oynamak. Hedefimiz buyuk, inşallah oyle bir takım kuruyoruz. Bu takımda istediğimiz sinerjiyi oluşturursak Allah’ın izniyle hedefler buyuk. Sponsorlarımıza buradan teşekkur ediyorum, onların katkıları ile inşallah bir yerlere geleceğiz. Takımda inşallah gelir ve sponsorları tam anlamıyla oturtturabilirsek, tam sabit bir gelirimiz olursa; tabi bir Efes veya TOFAŞ gibi olamıyorsunuz ama bu şehirde basketbolu yayıp, insanlara basketbolu iyi anlatabilirsek inşallah Efes veya TOFAŞ gibi tanınmış bir takım ilerleyen zamanlarda olacağız.” şeklinde konuştu. – Yonetim kurulu uyeleri basına tanıtıldı Sakarya Buyukşehir Basketbol Spor Kulubu yonetim kurulu ve uyelerini tanıtan Koseoğlu, “Onursal Başkanımız Akgun Altuğ, As Başkanlarımız; Erdal Şenkardeş, Orhan Yılgenci, Orhan Bayraktar, Mahmut Essen, Yıldırım Beyazıt Cakmak. Cavit Akova Genel Sekreter, Gokhan Oner Sağlıktan Sorumlu Yonetim Kurulu uyemiz, Yavuz Koprulu Altyapı sorumlumuz, Murat Ağırbaş Reklam, Tanıtım ve Pazarlamadan sorumlu yonetim kurulu uyemiz. Hayrettin Sezer Basın Sozcumuz, Evren Cakırsoy Mali İşler ve Denetimden sorumlu yonetim kurulu uyemiz. Serkan Ay Kafile ve Ulaşım Başkanımız, Besim Kıratlı Yurtdışı İlişikler sorumlusu yonetim kurulu uyemiz. Akif Kose, Erhan Fidan, Hakan Demirayak, Tolga Ballık, Cem Gun, Nizamettin Sarı, Murat Alemdar, Burhan Atioğlu, Veysi Kucuk, Hakan Ozlu ve Erdem Kamışoğlu ise yonetim kurulu uyelerimiz.” diye konuştu. basketball