Fenerbahce Başantrenoru Zeljko Obradovic, Herbalife Gran Canaria'nın cok tehlikeli bir ekip olduğunu soyledi. Obradovic, "Gran Canaria, THY Euroleague'in yeni ekiplerden biri. Cok spesifik bir basketbol oynuyorlar. Koc Salva Maldonado'yu cok yakından tanıyorum. Savunmada agresif olmaya ve hucumda da tempo yapmaya calışıyorlar. Cok fazla sayıda uc sayılık atış kullanıyorlar. Tum bunlardan hareketle soyleyebilirim ki cok tehlikeli bir takımla oynayacağız. Euroleague'de her takıma karşı olduğu gibi onlara da buyuk saygı duyuyoruz. İlk macımız olması nedeniyle bu macta taraftarlarımızın salonu doldurmalarını ve takımımıza yardım etmelerini bekliyorum." diye konuştu. Kariyerinde ilk kez THY Euroleague'de forma giyecek Kanadalı oyun kurucu Tyler Ennis ise, "THY Euroleague'de ilk kez forma giyecek olmaktan dolayı gercekten heyecanlıyım. Elbette evimizde oynayacağımız ilk karşılaşmayı kazanabilmeyi cok istiyorum. Bence bu sezondan ne beklememiz gerektiğini gosteren, cok faydalı bir hazırlık donemi gecirdik. Fakat normal sezon cok daha yoğun ve zorlu olacaktır. İlk maca hazır olabilmek adına cok calışıyoruz ve umarım bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılırız." şeklinde goruş belirtti. Basketdergisi
- ReadBull.net
- Spor
- Basketbol
- Obradovic: Cok tehlikeli bir takımla oynayacağız