Euw ve trde satılık hesaplar cok uygun fiyata
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●11 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- Euw ve trde satılık hesaplar cok uygun fiyata
-
06-10-2019, 04:08:18---------EUWDAKİLER---------- Silver IV olan hesabımda 16 şampiyon vardır . Unranked macları yeni atılmıştır . KDA'sı iyidir. Mac kazanırsanız 30+ kaybedersin 15- elo gider . Kostum olarak sadece Dehşet Şovalyesi Garen olsada smurf icin kasacaksanız ideal . Riven , İrelia , Graves , Lucian gibi şampiyonlarla rahatca kasabilirsiniz zaten . Bu hesabımı 25 TL' ye satıyorum. Fazla indirim yapmam. 2 run sayfası vardır . Silver IV 52 elo olan hesabımda 29 şampiyon var . KDA'sı iyidir. Mac kazanırsanız 30+ kaybedersin 15- elo gider . Diğer hesabımdaki gibi . Meka malphite , Oyunsonu canavarı veigar , Imperial Xin Zhao , Kaleci Blitzcrank gibi kostumler bulunmaktadır . 3 Run sayfası vardır . Bu hesabımı 35 TL'ye satıyorum . ----Hesabı Teamviewer programıyla gostereceğim----- ----Odeme sadece paypal yoluyla yapılacaktır---- ----Telefon , skype , facebook aracılığıyla goruşeceğiz ( alışverin sağlam gercekleşebilmesi icin ) -- 05534977275 WHATSAPPTAN ULAŞABİLİRSİNİZ --------TRDEKİ------- TR'de ligi platin 4 olan hesap satıyorum . Tum jungle ve adc rolundeki şampiyonlar mevcuttur. Diğer rollerdeki şampiyonlardanda var.Elosu gayet iyidir . Mac kazandığınızda 25 lp gelir kaybettiğinizde 15 lp gider . Sezon 4' te altın olduğu icin altın cerceve mevcut . 2 Run sayfası mevcuttur . *Şampiyon sayısı:72 *Kostum sayısı:9 Gonul Avcısı Vayne Oktoberfest Gragas Kelle Avcısı Nidalee Komando Jarvan IV Kaşif Ezreal Şanlı Morgana Haydut Sivir Hakem Twisted Fate Muhafız Lux *Runler Kırmızılar;Buyu nufuzu x9 Saldırı hızı yuzdesi x9 Zırh x9 Zırh delme x9 Saldırı gucu x9 Sarılar;Buyu direnci x9 Zırh x9 Saldırı hızı yuzdesi x4 Maviler;Buyu direnci x9 Buyu direnci - 18 level x9 Saldırı hızı x9 Yetenek gucu x9 Zırh x9 Cevherler;Saldırı hızı yuzdesi x3 Saldırı gucu x3 Zırh x3 Can calma yuzdesi x2 Zırh delme x2 Kritik ihtimali x1 Yetenek gucu x3 FİYAT : 65 TL Fiyatta anlaşabiliriz. __________________