Arkadaşlar Hesap alıcam ama şuan başka bir oyun oynuyorum fakat bunu bırakma kararı aldım knight yada silkroad oynamayı duşunuyorum ve game of war da hesabım var bu hesapla takas etmeyi duşunen varsa yazabilir telefon numaram en altta yazıyor fakat sacma tekliflerle gelmezseniz sevinirim. Guc: 215 mil -Krallık: Lipoon -İttifak: GB -Kahraman Seviyesi: 52 53 olcak az kaldı -VIP Seviyesi: 10 -Kale Seviyesi: max -Binaların Seviyesi:ana bina ve cevresi max kaynaklarda 11-12 tane cıflık 21. sevıye suan ıhtıyac duymuyorm yukseltmedım -Asker Sayısı:1.2m -Araştırmalar:135m carpısma stratejık carpısma tuzaklar full t4 acık savunma ılerleme ve uretımdede baya ılerlettım guc 300m ye gelmişti fakat saldırı aldım duşurduler. -Bina: 18m -Hesap Serverin en iyi ittifagındadır gunde 300-400paket hedıyesı gelıyor kvk larda 800 civarı ittifak gucu 120mılyar Gucu Şuan bi 5m yukseltebilirim.Bu oyunda gercekten yukseltmek zor iş iyi paralar yatırmak gerekiyor bende 1000tl uzerinde yatırdım 300m yi gecmişti gucum aslında 2 gun once saldırı aldım sonra tekrar 2 paket aldım yuksellttım. İletişim : 05455037275 watsaptan yazabilirsiniz yada caldırın donuş yaparım ve oyun ile ilgili fotoları atabilirim. __________________