Olimpiada satılık 60 lvl itemli master asas(kasarhood)
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- Olimpiada satılık 60 lvl itemli master asas(kasarhood)
-
06-10-2019, 03:38:44slm beyler ben knightı bırakmaya karar verdim.(kim bilir bunu kac kez duşundum) ama sonunda bırakcam galiba carımı bırakıom. itemler : dual +8 cleaver +7 chitin shell pouldron +7 chitin pad +7 chitin gaunlet +7 chitin boots +7 chitin helmet kekuri ring (bi tane var) 6 gb para ve innde para etcek birkac malzeme. diğer bilgiler: ırk: human ad: RedPris0ner clan: MyBraveFriends lvl: 60 %1x master : acık item : var np: kasmaya fırsat olmadı walla resim : http://img253.**************/img253/9...risonerns1.jpg carı ucuza sattığımı duşunuyorum. cunku bir an once bırakmam lazım. carın fiyatını 65ytl olarak duşunuyorum. eğer anlaşırsak 60 yaparım. bi de son olarak carı alacak arkadaşların bursadan olması rica olunur. takas yapmayacam. eğer ben bursaya gelirim diosanız siz bilirsiniz. dediklerimi kabul edenler benimle [email protected] msn adresiyle irtibata gecebilirler. lutfen ciddi duşunen arkadaşlar eklesin.herkese ii eğlenceler... NOT: Ayrıca logosta 60 lvl master karus itemsiz asas ve olimpiada 56 lvl itemsiz human asas var isteyenler gene bu adresten bana ulaşsın. __________________