Sen benim idolumdun. Sen benim basketbol devrimimdin. Turkiye seninle cağ atlayacaktı. Senin yuzunden Turk Coach'ları karşıma aldım. Seni korumak, uğrana neler yapmadım! Senin en ufak bir galibiyetinde başarı oykuleri yazdım. Yenildiğin zaman kocaman kılıflarları yanlışlarına giydirmekten yoruldum. İcimden yapma etme Bogdan desem de, hep seni kollamak uğruna bir cok dostumu kaybettim. Turk genc oyuncuları, yıllardır itildi kakıldı, nihayet Tanjevic sayesinde kendilerini bulacak diye! Solomon tu kaka! Tamam dedim! Koca usta dedim, yapma etme, bu kısa adam Green ile olmaz dedim, yıllardır karizmamın temsilcisi olan sakallarım beyazladı ama beni dinlemedin! Oysa basketbolun kitabını yazmış senin gibi biri “Basketbol takımı oyun kurucusu kadar konuşur” diye! Ama Green'in her yanı basketbol olsa ne yazar! “Tribunlerden seyirci neden cekildi” diye sorguluyorsunuz! Neden mi? Green gibi oyun kurucun olur ve ROTASYON denen canavar yuzunden, sıradan bir takıma bile yenilirsin. 27.49 dakikada 8 sayı 5 asist ne işe yarar! Bu benim değil tum basketbol severlerin duşuncesi. Allah Aşkına bu Alba Berlin takımından hangi oyuncu Fener forması giyer? Eğer benim “Bir milyon dolarım” olsa ve bu macın galibiyeti icin yatırmam gerekse, paramın tamamını gozumu kırpmadan Fener adına yatırırdım. Ve benim iflasıma neden olurdun. Ne yaptın Tanjevic, bu kadar iyi niyetle ve iyi oyunculardan kurulu bir takım bu hale nasıl getirilir ve cok sıradan bir takıma nasıl teslim olunur. Rasim, Semih, Vidmar aynı anda oynar mı? Smith bu takımın jokeri olacakken, acemi cırağından beter oldu! Dakika ile oyuncu olur mu? Kim iyi oynarsa o oyunu bitirir! Rokacevic, Spliter gibi oyuncular ve niceleri rotasyona tabi mi? Sesay 17 sayı, Mc Elroy 16 sayı, Jakobsen 11 sayı... Kısaca uc oyuncu rotasyon motasyon yok! Ama uc adam bizi ezdi gecti! Ah! Koca Usta guzelim takımı ne hale koydun! Eğer futbolda bu hatalar olsa adamın arkasından davul calarlar! Eleştirilerden yerle bir olur! En buyuk uzuntum icimdeki Bogdan sevgisinin hala var olduğu, ancak sana olan inancımın meşhur “Ekonomi domino taşları gibi yerle yeksan olması” beni kahrediyor. Eğer ben bu oynayan takımdan ve oyundan bir kelime iyi şeyler yazarsam adımı inkar etmiş olurum! Ah bir sayıyla da olsa bir yenseydik iki galibiyet artı averajla işi bitirmiştik. Cıldır! Cıldır! Cıldırdım! basketbolhaber