Cypher'da 65 Levelli Rogue Satılıktır.
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- Cypher'da 65 Levelli Rogue Satılıktır.
-
06-10-2019, 03:25:18Cypher'da 65 Levelli Rogue Satılıktır. (Eskişehirden Olması Tercihimdir) Doğum Tarihi, Kayıtlı Mail Adresi, Account Id Ve Şifresi İle Beraber Teslim Edilecektir. Satış Sebebim 2 Universite Birden Okuduğum İcin Derslere Yetişemiyorum Sene Uzayacak Yoksa Nick Direk Acıklamıyorum. Turk Olduğu Belirten Bir İsme Sahip Değildir (Bazıları Buna Onem Verir Benim Gibi ) Lvl1den Beri Premium Sahibidir. Sicili Temizidir. Hic Bir Zaman Bann Vs Yememiştir. Dupe Yapmam. (Tum İtemlerimi Kendim Yaratıklardan Toplarım, Kendim Upgrade Basarim.) Level = 65 . %10 Nation = Karus Job = Shadow Vain Rogue/Asasian National Points = 40k Manner = 4500 İtemler: Rogue Chitin Shell Helmet (+7/+12 Dex) Rogue Chitin Shell Pauldron (+7/+12 Dex) Rogue Chitin Shell Pads (+7/+12 Dex) Rogue Full Plate Armor Helmet (+6)[Defans Ability(Dagger=25)] 1 Adet Shard (+8/80) İron Crossbow (+7) 1 Adet Kekuri Ring (Dex Bonus=8 Resis Flame/Glacier/Ligting=15) (Unique Item) 1 Adet Elf Belt (Dex Bonus = 10) (Unique Item) 1 Adet Amulet Of Dexterity (Dex Bonus=15/Mp Bonus 50) (Unique Item) 1 Adet Ring Of Life(Hb=7/ Hp Bonus=50/ Dex. Bonus=7/Mp Bonus=50) (Unique Item) 1 Adet Elf-Metal Earring (Health Bonus = 5/Dex Bonus 5) (Unique Item) 62 Kağıdı… İlgilenenler İcin Msn Adresim. [email protected] __________________