Fenerbahce'nin yıldızı Nikola Kalinic, Euroleague'in internet sitesine bir blog yazdı. Kalinic'in bloğundan satır başları şoyle: * Bazılarımız uzun yıllardır beraber oynuyor ve bunun bize yardım ettiği cok acık. Bazılarımı 4 ya da 5 yıldır burada. Bircok zor durumda daha once bulunduk. Otomatizme sahibiz. * Gecen seneden daha motiveyiz. Gecen sezonu yenilgiyle bitirdik. Finaldeki yenilgi uzun sure aklımızda yer etti. Bu sene daha ac olmamızın en buyuk nedenlerinden biri bu. * Luka Doncic hakkında konuşmak istiyorum. NBA'de ortaya koyduğu oyun, finaldeki yenilgimizin acısını biraz olsun hafifletiyor. * İki sezon once Bogdan, Vesely, Udoh, Bobby ve ben aynı sayfadaydık. Bu sezon da aynı şeyi hissediyorum. Arkadaşlarıma bakıyorum ve onların hucum ve savunmada ne duşunduklerini anlayabiliyorum. Bazen rakibin zayıflığını aynı anda gorup aynı oyunu soyleyebiliyoruz. * Şu anda iyi oynuyoruz ve bu kadar erken iyi oynamak bazen bu beni urkutuyor. Neyse ki baharda gelişmek icin zamanımız olacak. * Yenilgiler gelecektir. Ancak aynı sayfada kalmaya devam etmeliyiz. Basketdergisi
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Kalinic: Gecen yıldan daha acız