Fenerbahce kaptanı Melih Mahmutoğlu, sezon başından beri hedeflerinin THY Euroleague finali olduğunu soyledi. Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde gercekleştirilen Brand&Sport Summit 2018 konferansının "Spor ile Yaşamları İyileştirmek" paneline Fenerbahce'de forma giyen milli voleybolcu Eda Erdem Dundar, milli gureşci Taha Akgul, Kadın Milli Futbol Takımı'nın kaptanı Didem Karagenc ile Melih Mahmutoğlu katıldı. Melih Mahmutoğlu, yaptığı konuşmada sporcu olma yolunda ailenin onemine değinerek, "Ailenin sporun icine olması, spordan anlaması cok onemli. Aileme beni erken yaşta sporla tanıştırdıkları icin teşekkur ediyorum. Hedefimiz THY Euroleague finali. Cok iyi calışan bir takımız." ifadelerini kullandı. Melih, milli takımla ilgili ise "Dunya Kupası'nda olmak ulkemiz acısından cok onemli. Bunu başardığımız icin cok mutluyuz. İyi bir ekibiz, iyi oyunculara sahibiz." diye konuştu. Eda Erdem Dundar ise cocukken basketbolcu olmak istediğini, daha sonra keyif amaclı voleybol oynadığını ve sonunda bu branşı sectiğini soyledi. Milli takım olarak 2019 Avrupa Voleybol Şampiyonası'na hazırlandıklarını dile getiren Eda, "Ulkemizde oynamak bizim icin buyuk avantaj. Jenerasyon olarak cok yetenekli oyuncular var. İyi gidiyoruz. Hedefimiz Avrupa Şampiyonası'nda derece yapmak. Hazır ulkemizdeyken bir final bir madalya neden olmasın diyoruz. 2020 Tokyo Olimpiyatları'na kesinlikle gitmek istiyoruz. Genc, başarıya ac bir ekibiz. Başarı geldikce keyif alıyor, insanlara da voleybolu sevdiriyoruz." değerlendirmesinde bulundu. Kadın Milli Futbol Takımı'nın kaptanı Didem Karagenc de eğitimci bir aileden geldiğini ve şu an oğretmenlik yaptığı okulda genc kızlara futbol oğrettiğini aktardı. Dunya, Avrupa ve olimpiyat şampiyonu Taha Akgul ise sponsorların verdiği desteklerin aldıkları başarılarda buyuk pay sahibi olduğunu anlatarak, "2016'daki şampiyonluğumdan sonra rehaveti cabuk atlattım. Şampiyon olduktan sonra konsantrasyon problemleri de yaşadım ama atlattım. Hedefim tamamen 2020 Olimpiyat Oyunları. Avrupa'da da 7. kez şampiyonluk istiyorum. Talihsiz bir Dunya Şampiyonası gecirdim bu yıl. 2019 yılında bunu telafi edip 2020'ye de sıkletimin en favori ismi olup ulkeme ikinci kez olimpiyat altın madalyasını getirmek istiyorum." değerlendirmesinde bulundu. Basketdergisi