Sizce Panathinaikos oyuncuları hangi EuroLeague oyuncusunu kadrosunda gormek ister? AdTech Ad By Eurohoops team/ [email protected] Eurohoops, Panathinaikos‘tan 11 oyuncuya sordu: “Hangi EuroLeague oyuncusunun Panathinaikos kadrosunda olmasını istersiniz?” Genelde oyuncuların tercihi 2 guard uzerinde yoğunlaştı. Ian Vougioukas: “İyi soru. Ben olsam Kostas Sloukas derdim” George Papagiannis: “Şu anki oyunculardan memnunuz ama sanırım Kostas Sloukas” Vangelis Sakelariou: “Nando De Colo” Stephane Lasme: “İki sene onceki Stephane Lasme.” Dinos Mitoglou: “Kostas Sloukas” Thanasis Antetokounmpo: “Baskonia‘nın 4 numarasıyla oynamak isterdim, Tornike Shengelia” Kostas Kalaitzakis: “Nando De Colo” Ioannis Papapetrou: “Bilmiyorum. Nando de Colo’yu cok beğeniyorum. Sanırım her takıma uyacak bir oyuncu.” DeShaun Thomas: “Eğer GM olsaydım muhtemelen Sergio Llull ile imzalardım.” Matt Lojeski: “Jan Vesely veya o tarz bir oyuncu” Nick Calathes: “Takımımdan memnunum, bu yuzden kimseyi almazdım” eurohoops.net/tr
Panathinaikos Oyuncuları Takımlarında Kimi İsterdi?
Basketbol0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Panathinaikos Oyuncuları Takımlarında Kimi İsterdi?