Daruşşafaka Tekfen başantrenoru Selcuk Ernak, Olympiacos macının ardından acıklamalarda bulundu. AdTech Ad by Yiğit Alp Kalkancı / [email protected] Selcuk Ernak’ın mac sonu acıklamaları şu şekilde: “Oncelikle hep rakipleri tebrik ederdim ancak bugun bunu değiştiriyorum ve bugun oncelikle kendi oyuncularımı tebrik ediyorum. Cok fazla idman yapamıyoruz, mental olarak cok zor mac oynadık, son toplarda kaybettik. Bu macta bir reaksiyon verdik ve son topu akıllıca oynayarak kazanmayı başardık. Oyuncularımı tebrik ediyorum.” Toney Douglas’ın performansı ve Douglas ile ilişkisi hakkında sorulan soruya Selcuk Ernak’ın yanıtı şu oldu: “Toney’in burada olma sebebi bu. Daruşşafaka o bolgede eksiklik gorduğu icin Toney’i takıma dahil etti. Takıma liderlik etmesi ve macın kritik anlarında iyi oynaması icin alındı. Bunu Toney’e de soyluyorum; şu an izlediğini Toney Douglas, gercek Toney Douglas’ın %50’si. Bu bizim icin yeterli değil.” Moral bozucu mağlubiyetlerin ardından alınan Olympiacos galibiyetinin moral acısından nasıl etkileyeceğinin sorulması uzerinde Selcuk Ernak’ın yanıtı şu oldu: “%100 cok iyi etkileyecek. Top kaybımızı azaltarak ve asistlerimizi arttırarak bircok takıma rakip olduk ama kazanamadık. Bunu tek ilacı kazanmak olduğunu soylemiştim. Biz teknik olarak nasıl beşlerle oynayacağına dair calışmalar yaptık. Bunun sonucunu da aldık. Bizim anahtarımızı savunma, bugun bunu sahaya yansıttık ve beşinci dakikadan itibaren Olympiacos one gecemdi. Bir galibiyet tum problemlerimizi cozmeyecek ancak bir seriye başlamamız icin onemli bir motivasyon kaynağı olacak.” eurohoops.net/tr