Fenerbahce Beko’nun Fransız pivotu Joffrey Lauvergne, Real Madrid karşılaşması sonrasında acıklamalarda bulundu. AdTech Ad by Eurohoops Team / [email protected] Fenerbahce Beko’nun 65-63’luk Real Madrid galibiyeti sonrasında beIN Sports’a konuşan Fransız oyuncu şu ifadeleri kullandı: “Son pozisyona kadar savaştık. Cok yakın bir mactı. Buyuk bir mac ve buyuk bir galibiyet oldu. Kazanmaya devam etmemiz lazım.” Soyunma odasında neler konuşulduğu hakkında gelen soruya Lauvergne’in yanıtı şu oldu: “İkinci yarıda cok cok iyi oynadığımızı duşunmuyorum. Gigi’nin macı kazandıran basketi var. Umarım cok daha iyi oynamaya devam ederiz diğer maclarda.” ’19 ribaundla mac kazandınız, 10 asistle mac kazandınız bugun de en az sayı atarak kazandığınız mac oldu. Bu şekilde maclar kazanmak size nasıl bir ozguven sağlıyor?’ şeklinde gelen soruya Lauvergne: “İyi bir savunma yaparsak ve savunma yaparsak kazanabileceğimizi biliyorum.” ‘Herkesin beklediği sert bir mactı. Mac oncesince sen ve takım arkadaşlarınız nasıldınız?’ “Bence iyiydik. Gecen finalden bu yana, tabii ben finalde yoktum ama cok farklı bir mactı. Tabii ki cok onemli bir mactı ama bu bence bu final macının rovanşı değildi. eurohoops.net/tr