Cim Bom'dan govde gosterisi [Basketbol Tim]
Basketbol0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Cim Bom'dan govde gosterisi [Basketbol Tim]
-
06-10-2019, 03:09:46Cim Bom'dan govde gosterisi Beko Basketbol Ligi'nin guclu ekiplerinden Galatasaray Cafe Crown, daha once transfer ettiği Marshall Strickland, Antonio Graves, Milan Gurovic ve Dejan Milojevic'i duzenlediği torenle basına tanıttı. Galatasaray Cafe Crown yeni oyuncularını tanıttı... Mecidiyekoy'deki Cafe Crown'da duzenlenen torene, oyuncuların yanı sıra Galatasaray Kulubu Basketbol Şube Sorumlusu Ahmet Dedehayır katıldı. Dedehayır, Galatasaray Cafe Crown'un bu sezon cok iddialı bir takım meydana getirdiğini ve basına tanıttıkları oyuncuların cok iyi kariyerlere sahip olduklarını ifade ederek, şunları kaydetti: “Ben Galatasaray basketbol tarihinde bu kadar kaliteli yabancı oyuncuların bir araya geldiğini bilmiyorum. Bilen varsa ona soyleyecek bir lafım yok. Umarım Galatasaray hem Turkiye'de hem Avrupa'da tum camianın yuzunu guldurecek sonucları alacaktır bu sezon. Ben oyuncularıma her konuda cok guveniyorum. Onların arkasındayım. Galatasaray'ı başarıdan başarıya koşturacaklardır. Bu transferlerde bize her turlu destek olan başkanımız Adnan Polat, başkan yardımcımız Yiğit Şardan ve sponsorumuza teşekkur ediyorum.” Dedehayır, gecirdiği ameliyat nedeniyle uzun bir sure takımdan ayrı kalacak olan Tufan Ersoz'un onem verdikleri bir oyuncu olduğunu dile getirerek, “Talihsizlik yaşadı. Bu sakatlıktan once de yerli oyuncu takviyesi yapmayı duşunuyorduk. Takımda gerekli mevkiye yerli oyuncu takviyesi yapacağız” dedi. Ahmet Dedehayır, Galatasaray futbol takımını, dun kazandığı Super Kupa icin kutlayarak, “Oncellikle futbolcularımızı tebrik ediyorum. Boylelikle Galatasaray'ın almadığı kupa kalmadı. Camiamıza buyuk mutluluk yaşattılar. Artık darısı Avrupa Şampiyonlar Ligi kupasına inşallah. Avrupa'da almadığımız bir o kupa var cunku” diye konuştu. Basketbolcular da Galatasaray Cafe Crawn gibi buyuk bir takıma geldikleri icin mutlu olduklarını, sarı-kırmızılı takımın başarısı icin ellerinden geleni yapacaklarını soylediler. Oyuncular, torenden sonra yeni sezonda giyecekleri sarı-kırmızılı formalarıyla basın mensuplarına poz verdi Kaynak:Hurriyet. __________________