Galatasaray'ın Lointek Gernika Bizkaia’yı 76-58 mağlup ederek EuroCup Women’da son 16 turuna kaldığı karşılaşmadan sonra Efe Guven acıklamalarda bulundu. “Oncelikle takımımı tebrik ediyorum. İspanya’da da soylemiştim, orada 17 sayı fark yeseydik bugun 18 fark atacaktık. Eğer 18 sayı fark yeseydik 20 sayı fark atacaktık. Oyun genelinde planladığımız basketbolu ortaya koyabildik, istediğimizi yapabildik. Oyuncularımız bugun muthiş bir karakter ve mucadele ortaya koydu. Ellerinden geleni yaptılar ve bu formayı hakettiklerini, bu forma icin ne kadar savaşacaklarını gostermiş oldular. Acıkcası bu macla alakalı fazla değerlendirme yapacağım bir konu yok. Macı kazandığımız icin cok mutluyuz. Oyuncularımızın gosterdiği efordan, karakterden ve oyun performansından cok memnunum. Bu karakteri sahaya yansıtırsak yenemeyeceğimiz takım yok diye duşunuyorum. Daha once de soylemiştim, bizim Galatasaray olduğumuzu hatırlayarak oynamamız ve rakibimize de bunu hissettirmemiz lazım. Ayrı bir konu olarak da ailemizin fertlerine bir parantez acmak istiyorum. Bugun butun ailemiz bizimle beraberdi salonda. Bizi yalnız bırakmadılar. Ailemize teşekkur ediyorum, onlar sayesinde bugun macı kazandık. En buyuk etki de en buyuk pay sahibi de onlar. Ayrıyetten de İspanyol Takımı buraya 'Biz işimizi bitirdik, turistik seyahate geldik' demişti. Yarından itibaren cok fazla vakitleri var. İstedikleri yerleri gezebilirler. Dolmabahce’ye gidebilirler, Eyup Sultan’ı ziyaret edebilirler. Onlara da sezonlarının devamında başarılar dilerim.”
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Guven: İspanyollar şimdi turistik gezi yapabilir