Karşıyaka bir miladın eşiğinde!
Basketbol0 Mesaj
●13 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Karşıyaka bir miladın eşiğinde!
-
06-10-2019, 03:01:22Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka'da antrenor Ayhan Kalyoncu, "Oynatmak istediğim basketbolun yuzde ellisine ulaştık" derken Turkiye'de oyuncunun kolay yetişmediğini v Pınar Karşıyaka'nın bu anlamda bir miladın eşiğinde olduğunu belirtti. Kalyoncu, yaptığı acıklamada, birincilikle tamamladıkları Burak Ural Turnuvası'nda ortaya konan oyundan cok memnun olduğunu, dun de Banvit ile bir hazırlık karşılaşması yaptıklarını ve sahadan 96-86 galip ayrıldıklarını ifade etti. Bugune kadar 10 hazırlık macının 7'sini kazandıklarını hatırlatan Kalyoncu, şunları kaydetti: "Hazırlık macları gayet istediğimiz gibi gidiyor. Ancak aldığımız sonuclar onemli değil. Takımın ne kadar gelişme sağladığı cok onemli. Genc bir takımız. Ben genc oyunculara guveniyorum, guvendiğimi de gostermeye devam edeceğim. 2-3 yıl sonrasının takımını oluşturmak duşuncesindeyiz. Bunun temellerini atıyoruz. Sağlam da bir temelimiz var. Ama sabır da gerekiyor. Karşıyaka camiası ve taraftarların bu takıma desteğini esirgememesi lazım. Cok eksiğimiz var. Bu eksikliklerimizi zamanla gidereceğiz. Oynatmak istediğim basketbolun yuzde ellisine ulaştık. Turkiye'de oyuncu kolay yetişmiyor. Ancak Pınar Karşıyaka bana gore yeni bir miladın eşiğinde." __________________