Turkish Airlines EuroLeague 20. hafta mucadelesinde Olympiacos'u Ulker Sports Arena'da 90-75'lik skorla mağlup eden Fenerbahce Beko'da koc Zeljko Obradovic, karşılaşma sonrasında duzenlenen basın toplantısında şunları soyledi: "Mac onu de soylediğim gibi, Olympiacos'a karşı oynamak her zaman ozeldir. Onlara karşı gerekli olan her şeye hazırlanmak gerekiyor. Savunma, tam saha press ve match up zone cok onemli. Ekstra konsantrasyon gerekiyor, bugun de son saniyeye kadar savaştılar. Butun bunlardan dolayı da cok iyi bir mac oynadığımızı duşunuyorum, takımımın oyunuyla gurur duyuyorum. Odaklanmıştık, bu seviyede iniş cıkış yaşayabilirsiniz ama savunmamız bize cok şey getirdi. Onların savunmasını okumakta cok onemliydi. Oyuncularımı bir guzel mac daha icin tebrik ediyorum, taraftarımıza da bu guzel gece icin teşekkur ediyorum umarım gelecekte de devam ederler. Cok iyi bir takımı daha yenmeyi başardık. Dixon'dan da bahsetmek istiyorum bu akşam 10 asist yaptı ve takım icin oynadı. Takım icin oynamak en onemlisidir. Tum oyuncular takıma katkı sağladı. Vesely'nin de Canaria macında dizinde acısı vardı, bugun de oyleydi ve tek idmanla oynadı. Sadece takımına yardım etmek istedi ona da cok teşekkur ediyorum." Basketdergisi
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Zeljko Obradovic: Takımımın oyunuyla gurur duyuyorum