Anadolu Efes galibiyeti sonrası Real Madrid kocu Pablo Laso mutluydu ama takımının eksiklerinden bahsetmeden gecmedi. AdTech Ad by Eurohoops Team / [email protected] Laso, Anadolu Efes galibiyetini şu sozlerle değerlendirdi: “Oncelikle oyuncularımı tebrik ediyorum. Galibiyetten cok mutluyum. Acıkcası normal sezonda hangi macın daha onemli olduğunu soylemek bile zor. Cunku hepsi onemli. Ama puan tablosundaki durum nedeniyle bence bu mac cok onemliydi. Takımın iyi iş cıkardığına inanıyorum. İlk yarıda top kayıplarıyla sorunlar yaşadık ve oyun dengeli gitti. Başka şeyleri iyi yaptık ama cok top kaybı yapmamız yuzunden ritmimiz yoktu. Ayrıca iyi de şut atamadık. İkinci yarıya savunmada cok iyi başladık. One gectik ve ikinci yarı boyu onde gittik. Yetenekli bir takıma karşı uzun ve zorlu olması beklenen bir macta herkesin katkısı onemliydi. Ribaunttaki avantajımıza rağmen sonuna kadar zorlu bir mac oldu.” “Boyle bir macı kazanmak icin yuksek seviyede konsantrasyon gerekir. Karşımızdaki takım cok yetenekliydi, cok iyi bire bir becerilere sahip oyuncular vardı. Dort oyuncu şutuyla alan acabiliyordu. Motum cok sayı bulup canımızı yaktı. Savunma ritmimizi bulmak bu nedenle zor oldu. Anadolu Efes hakkıyla puan durumunun ust sıralarında ve yetenekli bir ekip.” “Şimdi onumuzde 10 mac daha var, bir playoff bileti icin mucadele etmek zorundayız, sonra ic saha avantajını almak icin uğraşıyoruz. Bugunluk mutlu olmayı hak ettik.” eurohoops.net/tr