İbrahim Kutluay, hangi takımın formasını giyeceğini bir iki gun icinde acıklayacağını soyledi. Turk Basketbolu’nun yetiştirdiği en onemli yıldızlardan birisi olan İbrahim Kutluay, yeni sezonda hangi takımın formasını giyeceğini bir iki gun icinde acıklayacağını soyledi. Adı Milli Takım Menaceri Harun Erdenay’ın da formasını giydiği, İkinci Lig ekiplerinden İTU ile anılan Kutluay, “Fenerbahce’de oynamak isterdim, ama Tanjevic beni oynatamayacağını soyledi. Mahmut Uslu ise jubile yapmamı istedi. Ben oynamak istiyorum, karar aşamasındayım” diye konuştu. Kısa...Kısa... Turk Telekom devleri topladı Turk Telekom tarafından bu sezon ilk kez organize edilecek olan ve geleneksel hale donuşturulmesi planlanan basketbol turnuvası Ankara Cup’ın 27-28 Eylul tarihlerinde gercekleştirileceği acıklandı. İtalya’dan Benetton Treviso, Rusya’dan Unics Kazan ve ulkemizden de Efes Pilsen ile Turk Telekom gibi dev takımların katılacağı turnuva, sezon oncesinde tum ekipler icin cok ciddi bir hazırlık sınavı olacak. Haberturk __________________