Babaoğlu: “Teknosa Turkiye Kupası’nın en zor grubu Diyarbakır”
Basketbol0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Babaoğlu: “Teknosa Turkiye Kupası’nın en zor grubu Diyarbakır”
-
06-10-2019, 02:53:41Teknosa Turkiye Kupası’nda “A” Grubunda mucadele edecek olan Aliağa Petkim’de Antrenor Mete Babaoğlu, kupa mucadelesinde en cekişmeli macların Diyarbakır’da oynanacağını soyledi. Ligin yeni ekiplerinden Aliağa Petkim, Teknosa Turkiye Kupası Eleme Grubu’nda, Mersin B.Ş.B, Turk Telekom ve Pınar Karşıyaka’ya karşı mucadele edecek. Aliağa Petkim Antrenoru Mete Babaoğlu yaptığı acıklamada en cekişmeli karşılaşmaların Diyarbakır’da oynanacağını soyledi. Babaoğlu, “Teknosa Turkiye Kupası’nın en zor grubu Diyarbakır oldu. Turk Telekom’un gucu ve basketbola yaptığı yatırım ortada. Pınar Karşıyaka ve Mersin Buyukşehir Belediyesi ile son derece cekişmeli hazırlık macları yaptık. Bu maclarla kendi performansımıza da gormuş olduk. Bana gore tum takımlarda gruptan cıkabilecek gucte. Diyarbakırlılara seyir zevki yuksek maclar seyrettireceğiz.”dedi. Teknosa Turkiye Kupası Eleme Grubu’nda “B”, “C” ve “D” gruplarında favori takımların belli olduğunu soyleyen Babaoğlu, “Lig oncesinde takım kadroları henuz oturmamış ve uyum sorunu yaşayan takımlar olabiliyor. Bu nedenle hic ummadığımız takımlar finallere yukselemeyebilir. Gectiğimiz sezon Galatasaray Cafe Crown’un, final grubuna yukselememesi gibi. Ancak “B”, “C” ve “D” gruplarının guc dengesine baktığımız zaman favori takımlar belli, bu nedenle ben cok buyuk bir surpriz beklemiyorum” diye konuştu. __________________