Panathinaikos başantrenoru Rick Pitino, Anadolu Efes karşılaşması oncesinde acıklamalarda bulundu. AdTech Ad by Eurohoops Team / [email protected] Bu akşam sahasında temsilcimiz Anadolu Efes‘i konuk edecek Panathinaikos‘ta koc Rick Pitino ve James Gist, karşılaşma oncesinde acıklamalarda bulundu. Rick Pitino’nun mac oncesi goruşleri şu şekilde: “Avrupa’nın en iyi takımlarına karşı oynuyoruz ve kesinlikle gelişiyoruz. Oyuncularımdan ekstra şut calışması yapmalarını istedim ve o konuda harika iş cıkardılar. Sahaya cıkmaya hazırız. Gelecek iki macımızda kocları tarafından cok iyi yonetilen ilk dort sıradaki iki takımla karşılaşacağız. Gelişiyoruz ama bu yeterli mi? Bunu mactan sonra oğreneceğiz.” James Gist’in mac oncesi acıklamaları şu şekilde: “Her şey mumkun. Oynanacak bircok mac var. Matematiksel olarak playoff’a kalma durumumuz ne bilmiyorum ama kalan maclarda playoff’a kalma şansımıza odaklanacağımızı biliyorum. Gectiğimiz iki sezonda saha avantajını almayı başarmıştık. İc sahada mağlup edilmesi zor bir takımız ancak son uc deplasman macından da mağlubiyetle ayrıldık. Bunun ustesinden gelebilmek onemli.” eurohoops.net/tr