Fenerbahce Beko Erkek Basketbol Takımı’nın Yunan oyuncusu Kostas Sloukas, "Turkiye’de bulunduğum 4 yıl boyunca bir kez bile nefret gormedim. Taraftarlar beni her zaman kucakladılar, sevdiler ve desteklediler." dedi. Fenerbahce Beko Erkek Basketbol Takımı’nın Yunan oyuncusu Kostas Sloukas, "Turkiye’de bulunduğum 4 yıl boyunca bir kez bile nefret gormedim. Taraftarlar beni her zaman kucakladılar, sevdiler ve desteklediler." dedi. Yunanistan Başbakanı Aleksis Cipras’ın Ankara ziyaretinde Cumhurbaşkanlığı Kulliyesi’nde verilen yemeğe katılan Sloukas, Yunanistan’ın devlet haber ajansı AMNA’ya acıklamalarda bulundu. Sloukas, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetlisi olarak yemeğe katılmanın buyuk bir onur olduğunu ifade ederek, yemekteki atmosferin oldukca iyi ve olumlu olduğunu, iki liderle de bir sure sohbet ettiğini soyledi. Siyasi tartışmalara girmek istemediğini ve sahada elinden gelenin en iyisini yapmayı hedeflediğini kaydeden Sloukas, "Turkiye’de bulunduğum 4 yıl boyunca bir kez bile nefret gormedim. Taraftarlar beni her zaman kucakladılar, sevdiler ve desteklediler." ifadelerini kullandı. Sloukas, ulkesini Turkiye’de temsil ettiğini ve herkesin kulturune ve inanclarına saygı duyduğunu belirterek, Turkiye’de de inanclarına her zaman saygı gorduğunu kaydetti. Cuma gunu THY Avrupa Ligi 22. hafta macında karşılaşacakları Panathinaikos’un ligde 11’inci sırada bulunmayı hak etmediğini ifade eden Sloukas, "Bizim icin ozel bir mac. Sadece benim icin değil tum takım cunku Panathinaikos Avrupa’nın en buyuk takımlarından biri." diye konuştu. Gunluk Gazeteler. __________________