Jasikevicius: “Cezamı Odeyin Hakemler Hakkında Konuşayım”
Basketbol0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Jasikevicius: “Cezamı Odeyin Hakemler Hakkında Konuşayım”
-
06-10-2019, 02:50:14Zalgiris Kaunas kocu Sarunas Jasikevicius, Barcelona galibiyeti sonrasında oldukca ilginc bir acıklama yaptı. AdTech Ad by Eurohoops Team / [email protected] powered by Rubicon Project EuroLeague’de dun gece Zalgiris, cekişmeli gecen bir mac sonrasında Barcelona’ya 78-72‘lik sonucla kaybetti. Bu sonucla Zalgiris, playoff hedefinden iyice uzaklaşırken macın bitimine 1.45 dakika kala yaşanan bir pozisyon maca damgasını vurdu. Zalgiris hucumdayken Brandon Davies ile kolay bir smac yapıp farkı 3 sayıya (73-70) indirme şansı buldu fakat tartışmasız macın oyuncusu olan Adam Hanga, buna yaptığı blokla engel oldu. Fakat pozisyonun tekrarında Hanga’nın blok yapmadığı aksine Davies’in eline vurduğu acıkca ortaya cıktı. Mactan sonra bu durum Zalgiris kocu Sarunas Jasikevicius’a sorulurken genc koc, ilginc bir gonderme yaptı. Donatas Urbonas’ın haberine gore Saras, “Kuralları biliyorsun. Hicbir şey icin para odemek istemiyorum. Bunu bana neden soruyorsunuz anlamıyorum. Cezamı ode, ben de sana her şeyi anlatayım” dedi. Zalgiris’in evinde CSKA Moskova karşısında son anlarda kaybettiği mactan sonra cıldıran Saras, hakemlere buyuk bir tepki gostermişti. EuroLeague yonetimi ise bu davranışı sebebiyle ona 4.5 bin euro ceza verdi. Eurohoops.net/tr __________________