Turkish Airlines Euroleague 25. hafta macında Barcelona Lassa’yı 92-70 mağlup eden Anadolu koc Ergin Ataman karşılaşma sonrasında duzenlenen basın toplantısında goruşlerin şunları oslyedi: “Barcelona Lassa cok iyi bir takım. Buraya oynadıkları son 11 macın dokuzunu kazanarak geldiler. Gecen hafta Real Madrid’i yendiler, iki hafta once İspanya Kupası’nı kazandılar. Ama bu akşamki sonuc benim icin surpriz değil. Basketbol Super Ligi’nde oynadığımız son lig macından sonra tum hafta oyunca bu maca hazırlandık. Barcelona Lassa’nın iki onemli guardı Heurtel ve Pangos’u tam saha baskı yaparak oyundan duşurduk. İlk yarıda ritmimizi bulduk. Hucumda da Kuric, Tomic ve Seraphin kilit isimler. Tomic sayılar buldu belki ama iki ana hucum stratejilerini iyi durdurduk. Larkin, bu akşam olağanustu oynadı. Cok akıllı oynadı. Tum oyuncularımız her seferinde eli sıcak oyuncuyu bularak, topu iyi paylaşarak doğru atışları kullandık. Ama sonucta sadece bir mac kazandık. Henuz hic bir şey garanti değil. Boyle oynamaya devam etmeliyiz.” Basketdergisi
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Ergin Ataman: Bu akşamki sonuc benim icin surpriz değil