Fenerbahce Beko Başantrenoru Zeljko Obradovic, AX Armani Exchange Olimpia Milan macının ardından acıklamalarda bulundu. Rakip karşısında ozellikle hucum acısından iyi oynadıklarını belirten Obradovic, tum oyunculardan iyi katkı aldıklarını ifade etti. Fenerbahce TV’ye konuşan Obradovic, “Oynama şekillerinden dolayı oyuncuları tebrik ediyorum. Onemli oyuncuların eksikliğinde farklı biri şekilde oynamamız gerekiyordu. Milano hucum acısından kaliteli bir takım ve biz de bunu duşunerek calıştık. Genel olarak macı kontrol ettik. Onların atışları vardı ama hucum acısından daha iyiydik, kontrol ettik ve akıllıca oynadık. Normal sezonda tum yaptıkları icin oyuncularıma teşekkur ediyorum ve onları tebrik ediyorum. Şu anda sağlıklı bir şekilde play-offlara hazırlanmamız gerekiyor. Tum oyunculardan guzel katkı aldık. Bu akşam buraya gelip bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkur ediyorum. Bizim icin ne kadar onemli olduğunu bilemezsiniz. Son macımız olan Maccabi’ye karşı bir şenlik olmasını istiyorum. Herkesi davet ediyorum bu maca.” dedi. basketdergisi
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Obradovic: Son macımızın şenlik gibi olmasını istiyorum