"Oldukca guzel bir sezon gecti"
Basketbol0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- "Oldukca guzel bir sezon gecti"
-
06-10-2019, 02:43:13Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, Fenerbahce Ulker'in şampiyonluğu ile sona eren Beko Basketbol Ligi'nde 2007-2008 sezonunun oldukca guzel gectiğini soyledi. Demirel, Basketbol Federasyonu'nun resmi internet sitesine yaptığı acıklamada, Beko Basketbol Ligi'nin, Turkiye kadar Avrupa'da da cok beğenildiğini kaydederken, cok guzel mucadelelerin yaşandığını vurguladı. Fenerbahce Ulker'in şampiyonluğa ulaştığı sezonda, bir diğer finalist Turk Telekom'un da başarılı bir performans sergilediğini aktaran Demirel, şoyle konuştu: ''Ben, Beko Basketbol Ligi'nde yer alan tum sporcu ve idarecileri, antrenor ve hakemleri kutluyorum. Gercekten cok iyi bir sezon yaşadık. Ligimiz inşallah seneye cok daha iyi olacak. Fenerbahce Ulker camiasına bu şampiyonluk hayırlı olsun. Aynı şekilde Turk Telekom'u da Ankara basketboluna yaptığı katkılar icin kutluyorum. İnşallah başarıları artarak devam eder.'' Basketbolda yaşanan gelişmeye dikkati ceken Turgay Demirel, ''Beko Basketbol Ligi bu sene Avrupa'nın gercekten en onemli liglerinden biri oldu. Takımlarımızın kalitesi, oynanan basketbolun duzeyi, Beko Basketbol Ligi'nin ne kadar kaliteli olduğunu gosterdi. İnşallah gelecek sene Beko Basketbol Ligi herkes icin cok daha heyecanlı, zevkli ve cekişmeli gececektir'' diyerek sozlerini tamamladı. 05.06.2008 Kaynak : AA __________________