Beko Basketbol Ligi'nde yer alan Erdemirspor'da, antrenor Gokhan Taştimur, "Onumuzdeki gunlerde katılacağımız turnuvada, bir şekilde ligin provasını yapmış olacağız" dedi. Gokhan Taştimur, yaptığı acıklamada, sezon oncesi hazırlık calışmalarını kendi tesislerinde surdurduklerini soyledi. Bugun konuk ettikleri ikinci lig takımlarından Beykozspor'u 59-54 yendiklerini, ancak sonucunu onemsemedikleri bu tur musabakalarla lige daha iyi hazırlandıklarını anlatan Taştimur, şoyle devam etti: "Beykozspor ile oynadığımız iki hazırlık macını da galibiyetle sonuclandırdık. Sanıyorum iyi de yol kat ediyoruz. Takım her gecen gun daha duzenli hale geldi. Onemli olan ligin başlaması ile oynayacağımız karşılaşmaları kazanarak puan almamız. Onumuzdeki gunlerde katılacağımız turnuvada, bir şekilde ligin provasını yapmış olacağız. Turkiye Kupası maclarına kadar musabakalara devam edeceğiz." Yeni transfer edilen pivot oyuncu ABD'li James Thomas da transfer teklifleri arasında kendisi icin en iyi seceneğin Erdemirspor olduğunu belirterek, "Erdemirspor hakkında guzel şeyler duydum. Olabilecek en iyi takım da buydu. O nedenle tercihimi burada kullandım. Takımdaki bazı oyuncuları onceden tanıyordum. Henuz birkac gundur antrenmanlara cıkmama rağmen uyum sağladım. İyi konsantre olduğumuz taktirde başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi. Ajansspor