Turkish Airlines EuroLeague’de Focus On’un konuğu Shane Larkin oldu. AdTech Ad by Eurohoops Team / [email protected] Turkish Airlines EuroLeague resmi YouTube kanalı yapımlarından Focus On’un bu haftaki konuğu Anadolu Efes‘in Birleşik Amerikalı guardı Shane Larkin oldu. Larkin, orta okul ve lise yıllarından anekdotlar paylaşırken “Arkadaşlarım partileyip bir şeyler yapıyorken ben basketbol oynuyordum. Bu oyunu nasıl oynayacağıma dair uzun zaman bir hedefim vardı. O donemde yaptığım fedakarlıklar da hedefimin gercekleşmesini sağladı. Babamı ve amcamı izlemek de geldiğim noktaya ulaşmak icin doğru şeyleri secmem konusunda bana yardımcı oldu,” dedi. Ayrıca yıldız oyuncusu ile ilgili goruşlerini aktaran Anadolu Efes başantrenoru Ergin Ataman ise Larkin ile ilgili şunları soyledi: “Kendisi NBA basketbolunu nasıl oynayacağını bilen ve aynı zamanda Avrupa basketbolunun da ust duzeyini iyi anlayan cok ust duzey bir oyuncu. Kendisi genc, sahada iyi bir lider. Umarım bizim başarımızda da cok kilit bir rol oynayacak.” Larkin’in takım arkadaşı Adrien Moerman’ın ise yıldız guard ile ilgili goruşleri şoyle: “Cok iyi oyuncu, cok hızlı. Boyle bir oyun kurucu Anadolu Efes ve takımımız icin buyuk bir transfer.” Bryant Dunston ise gecen sezon ve 26 yaşındaki oyuncunun liderlik yetenekleriyle ilgili “Uzun surecek bir şey inşa etmeye calışıyoruz ve mucadele ettiğimiz zaman aslında kazanmaya calışıyoruz. Bahsedilmeye bile değmeyecek bir sezondan sonra işleri tersine cevirip gercekten bir şeyler yapabileceğimizi hissetmek onemli ve Shane de bunun buyuk bir parcası. Oyunuyla takımı kontrol edecek,” dedi. Son olarak takımının başarı şansını değerlendiren Larkin, şu ifadeleri kullandı: “Belli ki burada yetenekli oyuncular var ve oraya ulaşmak icin ne yapılması gerektiğini biliyorlar. Ben de Final Four’a gitmek istiyorum. Mevcut yeteneğiyle bu takıma katılırsam iyi bir şansımız olur diye duşundum.” Eurohoops.net/tr __________________