Warrior Karus Char 79 lvl %56 Face adresim : TIKLA Eger face adresi vermek yasaksa ozur diliyorum, kaldiririm. Ben yasak degil diye biliyorum .. 70 QUEST DURUYOR KILINC. 290m Parasi vardir. 2 Trinasi vardir. Kirilmamis Dragon Wing Wardir. 25 Attack Sc vardir. Sari Perisi vardir Para arttiran. Onun harici gorev itemleri 0 np. Steam hesabini verecegim, knighti birakiyorum. Is nedeni ile. Zaman ayiramiyorum. Buyuk ihtimal biraz online Black OPS 3 ye sararim. 220 TL GB Parasi ediyor Bunu 180e!!!! cekiyorum. DC Pre 30 $ aN ITIBARI ILE 717 Saat var Bunu 20 $ yapiyorum. 60 TL Exp pre bitmesine : 449 Saat var. Bunu 10 $ yapiyorum, ilerde 83 acilabilir bir bilgim yok, ben 10$ sayiyorum buna. 30 TL. Char nerdeyse 80 o250 yerine 170 TL yapiyorum. Dual trina piyasasi merchant fiyati 50, sell fiyati daha cok, ben bunu 40ar M sayiyorum yaani 80m 80m de *******a gore 63 tl yapiyor ben bunu 40 TL yapiyorum. Kanat 1.2kc kirilmamis 12$ ediyor ben bunu 8$ yapiyorum. 23 TL 300 KC Vardir onu saymiyorum oda gift. DRYAD Peri vardir Gift olsun. Steam hesabinda CS GO Vardir Gift olsun. New Jersey ici elden teslim yapilir, Eger Fatih Karagumruge gidebilirseniz, Istanbul da. Ordan da araci arkadaslarim size teslimi yapabilir sikinti yok. Onun harici paypal ve ya oyun for kabul ediyorum. Lakin OPS3 alicam ve geri kalani da oyun hesabima atacagim. Etti size ortalama 720 TL indirimsiz. Indirimli fiyati : 503 TL Yaani 500 TL o.. for a (araci sitelere) ekleyebilirim. Iletisim pm. __________________