Merhaba arkadaşlar, 6 yıllık olan Steam hesabımı satıyorum. Steam hesabı 19 Lv.dir. İcinde +60 oyun bulunmaktadır. Hic bir şekilde VAC Ban kaydı bulunmamaktadır. Hesabın icinde 15-20 tane ucuz ama eğlenceli oyunlar bulunmaktadır. Diğer oyunlar değerinde ve modası olan oyunlardır. Steam profili fotoğraftadır; Başlıca oyunlar; -CS:GO -Rocket League -H1Z1 -Arma 2 Series -PAYDAY 2 (Butun DLC'ler) -Euro Truck Simulator 2 ( DLC'ler) ve sayamayacağım bir suru oyun vardır. Oyunların %60 kadarını daha hic oynayamadım. Butun oyunları kendim severek secip aldım. Ozel olarak isteyene daha detaylı bakabilmesi icin Steam linkini verebilirim. Online oyun oynayan arkadaşlar icin bazı oyunların rankleri; CS:GO - Master Guardian 1 Dota2 - 2000 Solo MMR - 2500 Party MMR (4 yıllık Dota2 hesabı) Knight Online - 80 Lv. Priest karakter (+1 Reb. 70 quest vs.) - 57 Lv. Archer karakter ( +7 Chitin vs.) - KO hesabının icinde min 250m item ve scroll - Server Cypher Oncelikle yapılan alışverişin hem guvenlik hem de sıkıntı olmaması acısından İstanbul icerisinde olmasını tercih ediyorum. Hesap satışı icin istenilen bir yerde istenilen bir PC de ID&psw değişimi yapılacaktır. Almak isteyen arkadaş lutfen internetten Steam hesabımı değişimi yapılırken dikkat edilmesi gereken noktaları araştırsın. Ben de yardımcı olmaya calışırım. Fiyata gelirsek eğer istediğim fiyat 1000 liradır. Vereceğim linkten Steam Value sitesinden değerine bakabilirsiniz. Ayrıca online oyunlar icerisindeki item değerleri de hesaba katılmıştır. Steam Value; Alan arkadaşa hayırlı olsun şimdiden. __________________