Walkup: “Fenerbahce’yi Gecebileceğimize Kesinlikle İnanıyoruz”
Basketbol0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Walkup: “Fenerbahce’yi Gecebileceğimize Kesinlikle İnanıyoruz”
-
06-10-2019, 02:35:30Fenerbahce Beko’ya kendi evinde mağlup olan Zalgiris Kaunas’ta Thomas Walkup macın ardından acıklamalarda bulundu. AdTech Ad by Eurohoops Team / [email protected] Birleşik Amerikalı guard, karşılaşmanın ardından yaptığı acıklamada şunları soyledi: “Bence bugun Fenerbahce Beko’nun fiziksel mucadelesi bizim ikinci mactaki mucadelemiz gibiydi ve macı kazanmalarını sağladı. İkinci mactan sonra ucuncu macta geri donup kazandılar. Hayal kırıklığı veren bir sonuc ve hepimizin bugun mağlup olmamıza neden olan şeyi gormesi gerekiyor. Fenerbahce’nin hucum ribaundları cok buyuk sorun yarattı. Başta savunmada cok iyi iş cıkardığımızı duşundum ama ikinci şans sayıları neredeyse butun mac yaşandı. Onlar da bir anlamda yıpratıcı oldu.” Son anlarda takım hucumunda yaşanan sorunla ilgili ise Walkup “Suc benim. Oyun kurucu olarak ben sahadaydım. Mac boyu iyi olduğumuzu duşunmuyordum ve burada da konuştuğumuz gibi takımın beyni olarak insanları doğru pozisyonda tutmalı ve hucumda biraz daha devamlılık kazandırmalıyım,” dedi. Dorduncu macla ilgili ise Walkup şu ifadeleri kullandı: “Kesinlikle bu seriyi kazanabileceğimizi hÂl duşunuyoruz. Geri donup ikinci macta yaptıklarımızı bir anlamda tekrar yapmalıyız. O fiziksel mucadeleye, daha kazıyarak kazanılan tarzda bir oyuna geri donmeliyiz. Onlarla karşılaşabiliyor olmamız ne onlar icin ne de başkası icin surpriz veya sır değil. Kesinlikle onları yenebileceğimize inanıyoruz. Cıkıp galibiyet icin ne gerekiyorsa onu yapmalı ve mucadelemizi vermeliyiz.” Eurohoops.net/tr __________________