Pablo Laso, Sergio Llull’a oynamaması gerektiğini soylemek zorunda kalmadığı icin mutluyum. AdTech Ad By Stefan Djordjevic/ [email protected] Real Madrid, Turkish Airlines EuroLeague Playoffları’ndaki ucuncu macında da Panathinaikos’u mağlup etti ve koc Pablo Laso yonetiminde altıncı kez Final Four oynamaya hak kazandı. Macın ardından acıklamalarda bulundu Laso, nuktedan bir uslup ile sakatlığı devam eden Sergio Llull’un EuroLeague’de seri uzasa ve bir mac daha kacırsa kendisini “oldureceğini” soyledi: “Bence koc olarak her zaman yarın, bugunden daha iyi olmaya calışmak benim sorumluluğum. Elbette harika oyuncularım var. Llull da harika bir oyuncu. Bugun kaybetmiş olsak Llull’a Perşembe gunu de oynamayacağını nasıl soylerdim? Beni oldururdu. Eğer Avrupa’nın en iyi takımlarından birine karşı oynuyorsanız ve Llull gibi bir oyuncunuz eksikse tum takım buyuk bir takdiri hak ediyor. Elbette bugun bana Campazzo ya da Rudy’yi soruyorsunuz ancak benim icin isimler yok, mac icindeki buyuk hamleler var. Randolph’un bitime iki dakika kala top icin savaştığını gormek benim icin uclukten bile buyuk bir şey. O yuzden bence herhangi bir oyuncu hakkında konuşmak aptallık olur. Sezona 16 oyuncu ile başladık ve hepsi de her zaman bu takım icin oynamaya ve savaşmaya hazırdı ve bu da bir koc olarak beni gururlandırıyor. Eurohoops.net/tr __________________