Anadolu Efes’in Barcelona’yı deplasmanda farklı gectiği macın yıldızı Shane Larkin, macın ardından acıklamalar yaptı. AdTech Ad By Buğra Uzar / [email protected] Shane Larkin, mucadelenin ardından yayıncı kuruluş mikrofonlarına şunları soyledi “Bizim icin cok iyi bir mactı. Evimizde onlarla son oynadığımız macı 2 sayıyla kaybetmiştik. Cok yakın bir mactı. Bu akşam sahaya cıkarken yuksek bir enerji ve iyi bir savunma konsantrasyonuyla cıkmayı amaclamıştık. Bunu yapıp macı kazandığımız icin de cok mutluyum.>Takımım kazandığı surece bireysel olarak ne yaptığımı umursamıyorum. Galip geldikce bana gore kimin sayı attığı, kimin ribaunt aldığı, kimin top caldığı gercekten onemli değil. Final hedefimize konsantreyiz ve ben de sadece bunu umursuyorum. Final Four icin sadece bir galibiyet kaldı. Barcelona da cok zorlu bir takım, bu yuzden kolay olmayacak. Birlikte kalmaya devam etmeliyiz, odağımızı korumalıyız ve rahatlamamalıyız. Aynı konsantrasyonla oynarsak umarım bir galibiyet daha alırız ve Final Four’a gideriz.” Eurohoops.net/tr __________________