Uzun suredir Garbajosa'nın İspanya Milli Takımında oynaması icin izin alamayan İspanya'da nihayet bugun sevindirici haber cıktı.Toronto takımı yetkililerinin Garbajosa'nın Milli Takımda oynamasına izin verdiklerini soylemesi hem İspanyol oyuncuyu hem de İspanya takımını sevince boğdu. İspanyol Basketbol Federasyonunun,bir sigorta firması aracılığıyla oyuncusunun sigortasını yaptırdı ve Toronto'da bu sigortadan sonra oyuncusunun Milli Takımda oynamasına izin verdi. Toronto'nun izin verdiğini duyduktan sonra acıklama yapan yıldız oyuncu,bu anın onun icin cok ozel olduğunu ve seyircisi onunde maclara cıkacak olmaktan dolayı mutluluğunu paylaştı.Eğer takımda olmasaydım cok uzulecektim ve arkadaşlarımı izlerken hep orada olmayı hayal edecektim ama şimdi oyle bir sorun yok diyen Milli oyuncu yarın Portekiz macında takımındaki yerini alacak. Aynı zamanda bu habere İspanya Milli Takımı'da cok sevindi,gecen sene Japonya'da Dunya Şampiyonu oldukları zaman takımın kilit oyuncularından olan Garbajosa'nın tekrar formasını giyecek olması onları da mutlu etti. __________________