Telekom Yunanistan'a gitti
FIBA Erkekler Avrupa Kupası'nda deplasmanda, Panianios ile karşılaşacak olan Turk Telekom, akşam saatlerinde Yunanistan'a gitti. BEKO Basketbol Ligi'nde Fenerbahce Ulker'i mağlup ederek, ilk yarıyı lider olarak tamamlayan Turk Telekom, Panianios'tan galibiyetle donmek istiyor. Turk Telekom’un Antrenoru Ercument Sunter, havaalanında yaptığı acıklamada, Yunanistan'dan galibiyetle donmek istediklerini belirterek, "Sezonun ilk yarısının son macı olduğu cok onemli bir karşılaşmaydı. Fenerbahce Ulker'de cok formda bir takım. Oyuncularımı boyle onemli bir mactan galip ayrıldıkları icin tebrik ediyorum. Şimdi Avrupa Kupası'nda Panianios ile onemli bir macımız var. Bu macı da kazanıp grupta onemli bir avantaj yakalamak istiyoruz" dedi. "Guzel mac oldu" Turk Telekom'un başarılı kaptanı Haluk Yıldırım ise, şunları soyledi: "Ben bugun basketbol severlere guzel bir mac izlettiğimizi duşunuyorum. Son saniye basketi ile de kazandığımız icin cok mutluyuz. Butun arkadaşlarımı ustun performansları nedeniyle tebrik ediyorum. Avrupa Kupası'nda Panianios ile bir macımız var ve grupta ilk ikiye kalmak istiyoruz" şeklinde konuştu. __________________
Telekom Yunanistan'a gitti
Basketbol0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Telekom Yunanistan'a gitti