Arkadaşlar oncelikle herkesin gecmiş bayramını kutluyorum.
Ben 26 temmuz 2016 da 24 yaşımı dolduracağım yeni sisteme gore A ehliyet motor sınavı 24 yaşını doldurana veriliyor.B ehliyetim var.96 model bmw 520 kullanıyordum fakat bu aralar motora heves saldım.Arabayı yaşından ve ongorulen arızalardan dolayı sattım ve motor almayı planlıyorum.Aklımda tek model var Kawasaki ninja zx10r Fakat gunumuz gencleri veya suruculeri sen ne kadar dikkatli olsanda istenmeyen kazalar meydana gelebiliyor.Ne kadar hız istemiyorum sesi cok guzel egzoz falan desemde o motor altındayken belli bi sure sonra insan hız merakına yenik duşebiliyor.Şimdi genel olarak tecrube sahibi arkadaşlardan fikir edinmek istiyorum..Bu motoru garanti alıcam ehliyette 2016 ağustosta buyuk ihtimal kazanmış olurum..Altımda bmw varkende hız meraklısı değildim motor varkende olacağımı sanmıyorum ama ne olur ne olmaz diye soruyorum.Aşırı şekilde Ninja zx10 gorsel ve ses olarak hayranlık beslesemde başlangıc olarak bana nasıl bir oneri verebilirsiniz.Ve ne kadar zaman pratik yapmam gerekir bu motorun altından kalkabilmem icin...Verilen her cevap icin ayrı ayrı minnet ve teşekkur ediyorum şimdiden.. İyi forumlar.
[IMG][/IMG]