Jimmer Fredette, Pazartesi akşamı yeni sezonda oynayacağı Panathinaikos‘a katılmak uzere Atina’ya geldi. Oyuncunun acıklamaları şu şekilde: “Burada olmaktan dolayı cok heyecanlıyım. Harika bir organizasyon, harika oyuncularımız ve koc ekibimiz var. Benim icin zor bir karardı. Panathinaikos yıllardır beni kadrosuna katmak istiyordu. Şimdiye kadar olmamıştı ama şu an bu kararın kendim ve ailem icin en iyisi olduğunu duşunuyorum. Umuyorum harika bir sezon gecirebiliriz.” Avrupa’da ilk kez sahaya cıkacak olan Fredette, buradaki oyun stilinden dolayı endişeli değil: “Şu ana kadar Avrupa’da hic oynamadım, o yuzden nasıl olacak goreceğiz. Sahaya cıkmak ve iyi bir oyuncu, iyi bir takım arkadaşı olduğumu gostermek istiyorum.” “Herkesin hedefi EuroLeague Final Four’unda yer almak, bizim icin de farklı olmayacak. Ancak uzerinizde cok fazla beklenti yaratmak istemezsiniz. Sahaya cıkmak ve her gun daha iyi olma peşinde olursunuz.” Panathinaikos’un yeni oyun kurucu Tyrese Rice da Pazartesi gunu Atina’ya gelenler arasındaydı: “Ben EuroLeague’e aidim ve burada olmayı da hak ediyorum. Boylesine bir tarihi kulupte oynama şansından dolayı mutluyum” dedi. EUROHOOPS
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Jimmer Fredette: “Panathinaikos Yıllardır Beni İstiyordu”