Milli oyuncu 3 yıllığına 3 milyon Euro alacak. Boğalar ulkesine Serkan Erdoğan’dan sonra ikinci Turk oyuncu olarak giden Kerem, "Ulkemi İspanya’da en iyi şekilde temsil edeceğim. Boyle buyuk bir camiada oynamak benim icin ayrı bir gurur" dedi. BASKETBOLDA Ulker’in basketbol şubesini kapatıp F.Bahce ile birleşmesinin yankıları surerken, bir başka surpriz gelişme Kerem Tunceri’nin transferiyle gercekleşti. Bu sezon Beşiktaş forması altında başarılı bir performans sergileyen ve ligin en değerli oyuncusu olan milli basketbolcu Real Madrid ile anlaştı. İkinci Turk oldu İspanya Ligi’nin onemli taşlarından biri olan ve bu sene ligde Barcelona’ya ceyrek finalde elenen beyaz şimşeklerle 3 yıllık sozleşme imzalayan Tunceri, bu transferden 3 milyon Euro alacak. Mukemmel bir sezondan sonra ay yıldızlı takımın Japonya’da yapılacak Dunya Şampiyonası kadrosuna da cağrılan Kerem Tunceri, Serkan Erdoğan’dan sonra İspanya’ya giden ikinci Turk oyuncu olacak. Kerem, "Bu benim icin buyuk sevinc. Ulkemi İspanya’da en iyi şekilde temsil edeceğim. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Boyle buyuk bir camiada oynamak benim icin ayrı bir gurur olacak" diye konuştu. kaynak:hurriyet __________________