Anadolu Efes‘in yeni transferi Chris Singleton, medya gununde Tivibu Spor’a acıklamalarda bulundu. Birleşik Amerikalı oyuncu yaptığı acıklamada şunları soyledi: “Burada olduğum icin mutluyum. Umarım sonu daha da guzel olacak. Burada olduğum icin gercekten cok mutluyum. Uyum sağlamak icin buradayım. Uzerime duşeni yapacağım. Takımın şu an yaptığı şeyleri seviyorum. Olmak istediğim takımdayım. Oynamayı ve kazanmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Harika bir sezon olacak. Avrupa basketbolu icin harika bir sezon gececek. Bunu heyecanla bekliyoruz. Ayrıca keyifli olacak. NBA’den gelen oyuncular var, burada yeni kariyere başlayanlar var. Herkese karşı oynamak icin sabırsızlanıyorum. Kariyerimde cok maca cıkmaya alışığım. Bircok sezonda boyle oynadım. Bunun beni etkileyeceğini cok sanmıyorum. Belki başkalarını etkiler ama onlara iyi şanslar diliyorum.” Cumhurbaşkanlığı Kupası finali ile ilgili konuşan Singleton, şunları kaydetti: “Benim icin ucuncu derbi olacak. Barca – Real ve Panathinaikos – Olympiakos maclarında oynamıştım. Heyecanla bekliyorum. Umarım kazanan taraf biz oluruz.” internethaber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Singleton: “Olmak İstediğim Yerde, Anadolu Efes’teyim”